Saltar al contingut

Costos d'enviament i terminis de lliurament

Costos d'enviament

Espanya: tarifa plana d'enviament de 3,50 €
Europa: 12,50 € tarifa plana d'enviament*
*Els clients europeus fora de la Unió Europea també poden haver de pagar impostos i/o arances locals en rebre la seva comanda. (Montenegro, Sèrbia, Noruega, Suïssa, Liechtenstein i Regne Unit).
ENVIAMENT GRATUÏT per a comandes a partir de 150 € per a tots els clients espanyols i europeus.

Internacional: €65,00 tarifa plana **

** Els clients internacionals poden haver de pagar també impostos i/o arances locals en rebre la seva comanda.

ENVIAMENT GRATUÏT per a comandes de 250 € o més per a clients internacionals.

Temps de lliurament

Totes les comandes es processen i s'envien des del nostre magatzem de Barcelona en un termini de dos dies laborables des de la realització de la comanda.

Espanya: les comandes s'envien amb una agència de transport GLS dins d'Espanya i normalment arriben en un o dos dies laborables. Un número de seguiment de GLS se us enviarà per correu electrònic tan bon punt s'hagi enviat la comanda des del nostre magatzem

Europa: les comandes s'envien mitjançant l'economia internacional FEDEX i normalment triguen entre tres i cinc dies laborables a arribar a destinacions europees. Un número de seguiment de FEDEX se us enviarà per correu electrònic tan bon punt s'hagi enviat la vostra comanda des del nostre magatzem.

Internacional: les comandes s'envien mitjançant l'economia internacional FEDEX i normalment triguen entre quatre i set dies laborables a arribar als clients fora d'Europa. Un número de seguiment de FEDEX se us enviarà per correu electrònic tan bon punt s'hagi enviat la vostra comanda des del nostre magatzem.

Carret de compra

El teu carretó està buit actualment

Compra ara